marți, 4 decembrie 2012

chat online

TRANZISTORUL




Tranzistorul este un dispozitiv electronic din categoria semiconductoarelor care are trei terminale (borne sau electrozi), care fac legătura la cele trei regiuni ale cristalului semiconductor. Aspectul tranzistoarelor depinde de natura aplicației pentru care sunt destinate.





Tranzistorul a fost inventat la Bell Telephone Laboratories din New Jersey în decembrie 1947 de John Bardeen, Walter Houser Brattain, și William Bradford Shockley. Descoperirea tranzistorului a determinat dezvoltarea electronicii fiind considerat una din cele mai mari descoperiri ale erei moderne.




Tranzistorii se realizează pe un substrat semiconductor (în general siliciu, mai rar germaniu, dar nu numai). Tehnologia de realizare diferă în funcție de tipul tranzistorului dorit. De exemplu, un tranzistor de tip PNP se realizează pe un substrat de tip P, în care se creează prin diferite metode (difuzie, de exemplu) o zona de tip N, care va constitui baza tranzistorului.






Tranzistoarele pot fi folosite în echipamentele electronice cu componente discrete în amplificatoare de semnal (în domeniul audio, video, radio), amplificatoare de instrumentatie, oscilatoare, modulatoare si demodulatoare, filtre, surse de alimentare liniare sau în comutație sau în circuite integrate, tehnologia de astăzi permițând integrarea într-o singură capsulă a milioane de tranzistori.


sursa: http://www.wikipedia.org/


necesitatea este mama inventiei


REGRET ?

Dumnezeu ii cheama la el pe Constantinescu, Iliescu si Ceausescu si le spune:
- Voi face ca poporul sa aleaga presedinte pe acela dintre voi care va face cel mai mare bine tarii. Spuneti-mi fiecare: ce veti face?
Constantinescu: Eu voi integra Romania in NATO!
Iliescu: Eu voi integra Romania in NATO si in UE!
Ceausescu: Eu voi scapa tara de mincinosii astia doi!

CUM INFLUENTEAZA ALCOLUL SEXUL ?



Se spune ca alcoolul este un stimulent sexual si de altfel consumul bauturilor alcoolice pentrustimularea libidoului se foloseste din cele mai vechi timpuri. Iata cateva bauturi alcoolice afrodisiace:


1. Vinul
Vinul de Porto este considerat ca avand unul dintre cele mai puternice efecte afrodisiace. Despre aceasta bautura se spune ca promoveaza actele de dragoste, mai ales cand este servit impreuna cu capsuni. Se pare ca sortimentul alb are cele mai bune efecte afrodisiace.


Vinul, in general, este considerat afrodisiac in special daca este condimentat corespunzator. Spre exemplu, vinul rosu Burgundia amestecat cu ghimbir, scortisoara, cuisoare, vanilie si zahar este cunoscut drept afrodisiacul lui Hipocrate. Insa, ca in cazul oricarei bauturi alcoolice, excesul dauneaza grav sanatatii si dorintelor sexuale.


2. Unele lichioruri


Despre unele sortimente de lichior, dezvoltate in vechile manastiri se spune ca au un efect afrodisiac. Chartreuse, varianta verde, si Benedictine sunt recunoscute pentru abilitatea lor de a creste dorinta sexuala. Alte sortimente de lichior au efecte normale precum depasirea timiditatii si reducerea inhibitiilor. Cum aceasta baututa are foarte mult alcool, iar consumul sau scade performanta sexuala este nevoie sa-ti cunosti foarte bine limitele.


Intr-un top al bauturilor afrodisiace berea ocupa ultimul loc. Din cauza procentului scazut de alcool din bere, este nevoie de o cantitate mai mare de lichid trebuie consumata pentru ca nivelul testosteronului sa atinga cote rezonabile. Insa, berea multa ii face pe barbati sa mearga des la toaleta. Iar acest lucru nu este deloc generator de dorinta sexual


Bauturile spirtoase au capacitatea de a inhiba destul de repede capacitatea de a termina actul sexual.


Efectele alcoolului asupra sexului


1. Declanseaza dorinta
Alcoolul in cantitati moderate reduce anxietatea si dezinhibeaza. Prin urmare, un pahar sau doua de alcool ii va ajuta pe barbati sa-si depaseasca timiditatea si sa abordeze femeile. Mai ales in cazul barbatilor carora le este teama de respingere, alcoolul poate fi un aliat de nadejde. Insa, mai ales in cazul bauturilor, mai mult nu inseamna deloc mai bun. Dimpotriva, daca un pahar ofera curaj, 3-4 creeaza premisele pentru un esec total.


2. Reduce timiditatea in pat
O usoara schimbare a starii emotionale datorata unui pahar de alcool este de ajuns pentru a scapa de nervozitate, ceea ce duce la exprimarea fara inhibitii a sexualitatii. Un pahar sau doua de bauturi poate dobori bariere peste care in mod normal nu se poate trece. Insa subliniem: doar o cantitate moderata de alcool face ca sexul sa fie mai interesant.


Cat putem bea
"Doza limita pentru ca alcoolul sa aiba efecte benefice asupra vietii sexuale este urmatoarea: 330 de mililitri de bere, 100-150 de mililitri de vin sau 30-50 mililitri de bauturi spirtoase", spune lt. col. dr. Aurelian Emil Ranetti, medic primar endocrinolog, nutritionist, cu specializare in sexologie, de la Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila.


Specialistul adauga ca odata cu depasirea acestor limite incep sa apara si problemele de ordin sexual. "Un pic de alcool te scapa de inhibitii, dar daca doza este marita atunci incep sa apara astfel de inhibitii. Alcoolul in exces creste dorinta, dar scade potenta", completeaza dr. Ranetti.


De asemenea, in cantitati mari, alcoolul amorteste terminatiile nervoase ale organelor genitale, atat la barbati cat si la femei, iar partenerii nu mai simt placerea. Alcoolul scade gradul de lubrifiere la femei, iar raporturile sexuale devin dureroase.

Numai sase-s norocoase


PIZZA


luni, 3 decembrie 2012

R.A.T.B

Un individ beat mort se urcă în r.a.t.b şi când văzu că toate locurile sunt ocupate, începu să răcnească:
- Toţi ăia din partea dreaptă sunteţi nişte curvari, iar cei de pe partea stângă sunteţi nişte impotenţi!
- Domnule, se indignă un călător care stătea pe un scaun din partea dreaptă a autobuzului, eu nu mi-am înşelat niciodată soţia... cu îţi permiţi...
- Atunci... treci repede... la cei din partea stângă!

INVENTII CHINEZESTI


SPIKE &QUESS WHO - LUMEA MEA

4 tipuri principale de personalitate

Cele 4 tipuri principale de personalitate



Inca de pe vremea Greciei Antice se stie ca exista patru tipuri de personalitate: sangvinic, flegmatic, coleric si melancolic. Aceste patru tipuri de personalitate sunt, mai mult sau mai putin, prezente in fiecare dintre noi si definesc modul in care gandim, simtim si ne purtam.



Cu mult timp in urma, fiecare din aceste tipuri de personalitate a fost asociat cu existenta unei umori dominante, prezente in organism: tipul sangvin - sange, tipul flegmatic - flegma, tipul coleric - bila galbena si tipul melancolic - bila neagra. Cercetarile recente arata ca aceste patru tipuri de personalitate de baza sunt asociate cu anumite substanae chimice, cum ar fi dopamina pentru tipul sanvinic, estrogen pentru tipul flegmatic, testosteron pentru tipul coleric ÅŸi serotonina pentru tipul melancolic.



Caractersticile celor 4 tipuri de personalitate



Sangvinicul

Personalitatea sangvinica este caracterizata prin spontaneitate, optimism, entuziasm, energie la cote maxime, flexibilitate in modul de gandire, cautarea de nou, impulsivitate si curiozitate. Toate aceste trasaturi sunt asociate cu anumite gene influentate de nivelul de dopamina. Oamenii sangvinici au de obicei fete expresive. Cuvintele lor preferate sunt ''aventura'', ''energie'', ''nou'', ''distractie'', ''activitate'', ''calatorie''.



Flegmaticul

Personalitatile de tip flegmatic sunt in principal definite prin aptitudinile lor sociale, capacitatea de a-si exprima sentimentele si a citi alte persoane dupa expresiile fetei si limbajul corpului. Flegamticii se pricep de minune sa faca legatura intre fapte si au capacitatea de a vedea "imaginea de ansamblu" a unei probleme sau situatii. Ei au o mare capacitate de empatie, de a-i ingriji pe ceilalti, sunt agreabili si expresivi din punct de vedere emotional. Unele dintre aceste trasaturi de personaliatte sunt legate de estrogen, care este prezent atat la femei, cat si la barbati. Din punct de vedere fizic, flegmatici au pielea neteda, buze pline, fata rotunda si nas mic. Cuvintele lor preferate sunt "pasiune", "pasional", "sensibilitate" si "dulce".



Colericul

Tipul coleric este asociat cu nivelul de testosteron din organism, care, de asemenea, este prezent la barbati si femei. Colericii sunt oameni directi, concentrati asupra sarcinii pe care o au de indeplinit, duri, analitici, logici si au o mare capacitate de a elabora strategii. Sutn foarte curajosi si le place competitia. Fizic, ei au adesea maxilare patrate, pometi mari si fruntea mare. Folosesc des cuvinte ca "inteligenta", "ambitie", "provocare".



Melancolicul

Cei care apartin tipului melancolic, tind sa fie calmi, loiali si ordonati. Melancolicii sunt precauti si se poarta intotdeauna dupa normele conventionale ale societatii. Acest tip de personalitate este legat de nivelul de serotonina. Cuvintele preferate ale melancolicilor sunt "familie", "loial", "respect", "grija", "valori" si "moral".

sursa:http://suntfericita.manager.ro/temperamentul-caracterul-si-cele-4-tipuri-de-personalitate-sangvinic-flegmatic-coleric-si-melancolic-1412.htm

duminică, 2 decembrie 2012

IN VIITORUL APROPIAT !



Vedem in fiecare zi cum tehnologia avanseaza alarmant , in 3000 de ani omul practic nu a progresat mai mult de la roata la trasura dar in anul 1794 o minte geniala din Marea Britanie pe nume Robert Street a inventat primul motor din lume , respectiv cel cu ardere interna .

Foloasele automatizarii au adus creierul omului la un "big-bang" istoric ! oare in viitorul apropiat ne vom depasii limitele ? haideti sa "tragem cu ochiul" la viitorul apropiat !

"CITATE"



"Cand un barbat iti fura nevasta, nu e razbunare mai buna decat sa-l lasi sa o pastreze."




(Sacha Guitry)




"Înţelepciunea nu este produsul şcolarizării, ci al încercării de o viaţă pentru a o căpăta."




(Albert Einstein)







"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."







(George Bernard Shaw)

mitul strigoiului !




Se zice din popor că iau puterea oamenilor, aduc grindina, ascund ploile benefice, iau mana grâului şi laptele vacilor, dar, mai rău decât toate astea, aduc nenorocirea printre oameni.

Vorbim astăzi despre strigoi (sau moroi, cum li se mai spune prin părţile Ardealului), un mit pe cât de înfricoşător, pe atât de vechi în folclorul românesc.

Cum poţi recunoaşte un strigoi? Bătrânii din satele româneşti spun că nu este greu să deosebeşti un strigoi de un om normal, iar mitul arată că strigoiul este un om chel în creştetul capului, iar şira spinării este terminată într-o coadă de animal...(tipic romanesc :)

În anumite zone (cum este Argeşul), se spune că strigoii aveau copite, de fapt acesta fiind unicul detaliu după care îi puteai deosebi de oameni. În alte regiuni se spune că strigoiul se arată transformat în animal sălbatic, cel mai des luând chipul unui lup. Se mai zice din bătrâni că strigoiul nu mănâncă usturoi şi fuge chiar şi de ceapă, cu alte cuvinte, este o „rudă” a vampirului.(probabil al varului sau " Vlad Tepes" )

Strigoiul va fugi şi de tămâie, iar în noaptea Sfântului Andrei va dormi sub cerul liber. Tot din bătrâni se povesteşte că există două categorii de strigoi: cei vii şi cei morţi. În noaptea Sfântului Andrei sau când este lună plină, ei ies din morminte sau îşi părăsesc trupul şi se pun pe făcut rele. Strigoii au primit mai multe nume din popor, în funcţie de regiune. Li se mai spune moroi (în Ardeal, Muntenia şi Oltenia) sau vidmă în zona Bucovinei

top 5 site-uri utile si indispensabile !

5-thepiratebay.se - este un torrent site in care poti gasi de la filme , jocuri ,muzica , software etc ,este foarte simplu si util !














4-mercador.ro - poti gasi pe acest site cele mai bune oferte , incepand de la imobiliare pana la animale de casa , turism etc







3-youtube.com - are cea mai mare baza de videoclipuri din lume , poti gasi practic orice despre orice.











2-facebook.com -cel mai urias, popular ,util, simplu, multifunctional site de socializare din istoria w.w.w


1-google.com - un motor de cautare incredibil gasesti tot ce iti doresti !

Pescuitul in luna Decembrie



Pestii sunt retrasi la adancime, in namol, unde temperatura ramane constant 4C.

-Babusca, obletul se pot prinde rar la apa libera si mai bine la copca, cu sange, libelule, viermusi;

-Bibanul - cade bine la copca, mai ales imediat ce ingheata apa, cu pestisor viu, dandineta. Mananca si rame, viermusi, libelule insa mai slab ca in noiembrie;

-Carasul - la copca rar, cu libelule, viermusi;

-Cleanul - la apa adanca, cu pluta sau la fund, cu sange inchegat, intestine de pasare, rame rosii, pesti vii, paine;

-Mreana - cade rar la rama, meduza de roca;

-Scobarul - ca in noiembrie;

-Stiuca da rezultate la copca, cu peste viu si dandineta, precum si in apa libera si adanca, cu naluci recuperate lent.

La mare - guvizi





  

sâmbătă, 1 decembrie 2012

TRATAMENT !



Primul: Mai, cand simt ca relatia mea nu mai merge perfect, imi trimit nevasta 2 saptamani la tratament la bai in Grecia. Face acolo tratamente cu namol, cu ape naturale, cu ultraviolete cand se intoarce arata intinerita, zambeste mai multe, este radioasa! Si si noi suntem un cuplu mai fericit!

Al doilea: Mai si eu, o data pe an imi trimit sotia la o statiune de munte in Austria . Face acolo tratamente naturiste, diete naturale, aer curat, apa de munte, ozon. Se intoarce dupa doua saptamani mult mai radioasa, cu pofta de viata, si si noi suntem un cuplu mai fericit.

Al treilea: Bah, ... nu stiu. Eu unul imi satisfac singur nevasta :))

ACOLO DE O SARAMURA !

                               

VESPA R2-D2

SCUTER VESPA PENTRU FANII STAR WARS ! 

STIINTA PE INTELESUL TUTUROR !

                             COMPONENTELE UNEI RACHETE PE INTELESUL TUTUROR !

1 DECEMBRIE

1 DECEMBRIE PENTRU ROMANIA  !!!
PATRIOTISM SAU REPULSIE ?

PATRIOTISM !?
ORICE ROMAN ISI IUBESTE TARA , MAI MULT SAU MAI PUTIN INDIFERENT UNDE SE AFLA !
INTAMPINAM DORUL DE TARA CAND SUNTEM PLECATI IN STRAINATATE ! DAR DE CE SE INTAMPLA FENOMENUL ASTA ??
RASPUNSUL MEU ESTE DORUL DE FAMILIE IN PRIMUL RAND , DORUL DE LOCURILE UNDE AM COPILARIT , DORUL DE PRIETENI , DE OBICEIURI SI DE LIMBA .
SUNTEM UN POPOR DE OAMENI BUNI LA SUFLET , INTELIGENTI , PUTEM SA RASTURNAM LUMEA CU TARIA NOASTRA !
REPULSIE !?
DAR TOTUSI DE CE SUFERIM ?!?!
PENTRU CA PLANGEM TRECUTUL , IN TIMP CE POPORUL IL PLANGE PE RAPOSATUL CONDUCATOR DINAINTE DE 89' BAIETII DESTEPTI IMBRACATI LA HAINE DE PROTOCOL SI INGRIJITI DE CONSULTANTI DE IMAGINE FURA REALIZAREA STRAMOSILOR NOSTRI !
DE CE PERMITEM ASTA ?
-DIN CAUZA LIPSURILOR FINANCIARE !
DE CE NU FACEM CEVA IN PRIVINTA ASTA ?
-INCERCAM SA ALEGEM CALEA MAI SCURTA , IMPLICIT STRAINATATEA !
DE CE NU FAC PARINTII NOSTRII CEVA IN PRIVINTA ASTA ?
-SUNT PREA OCUPATI SA VERSE LACRIMI DE DOR DUPA COPII PLECATI DEPARTE !
TOATE ACESTE PROBLEME CE LE INTAMPINA POPORUL ROMAN INCEPE SA DUCA LA REPULSIE FATA DE TARA !
DAR INCA NU NE-AM PIERDUT SPERANTA , ROMANII DIN TOATE COLTURILE LUMII AU SARBATORIT ZIUA DE 1 DECEMBRIE CU MANDRIE !
''Și că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
       Triumfător în lupte, un nume de Traian! ''